Opakovaná interpelace na radního Vrkoče-činnost poradce

Datum interpelace:
18. 06. 2024
Interpelující:
Josef Endal
Interpelovaný:
Ing. Milan Vrkoč
Příloha odpovědi:

Interpelace:

Téma: opakovaná interpelace na radního Vrkoče-činnost poradce
Interpelovaný: Ing. Milan Vrkoč-radní

Pane radní Vrkoči
Ve své interpelaci ohledně činnosti vašeho poradce ze dne 16.4. 2024 jsem zdvořile žádal o předložení písemných výsledků činnosti Vašeho poradce … a to konkrétně k devíti vybraným případům. Žádal jsem o laskavé předložení jeho písemných zpráv. Vzhledem k tomu, že se jednalo o výsledky pěti až osmihodinové činnosti nelze předpokládat, že není z takovéhoto pracovního nasazení písemný výstup, když jste poradce tímto úkolem pověřil.
Proto Vás opětovně žádám o předložení těchto výsledků pracovní činnosti poradce … tak jak bylo uvedeno v interpelaci ze dne 16.4.2024. Aby nedošlo k neporozumění požaduji odpověď konkrétně ke každému požadovanému dni zvlášť.
Nepožaduji pracovní výkazy, jak jste uvedl ve své odpovědi, ale konkrétní materiály vztahující se k uvedené činnosti v pracovním výkazu. Přestože v mé interpelaci je zcela jasně uvedeno, že požaduji písemné výstupy musím s politováním konstatovat, že se tak nestalo. Pokud takové materiály neexistují je to přinejmenším podivné a lze s úspěchem pochybovat o smysluplnosti takové činnosti.

Předem děkuji za smysluplnou odpověď
Josef Endal
V Praze dne 18. 6. 2024, Zastupitel MČ Praha 5

Kontakt

Městská část Praha 5
nám. 14. října 1381/4
150 00 Praha 5

Tel.: +420 257 000 511 E-mail: podatelna@praha5.cz

ID datové schránky: yctbyzq

Podrobné kontakty a úřední hodiny

Sociální sítě